Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Morsy - Krwiodawcy Dzieciom!
17.02.2010, 11:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2010 11:31 przez Leśnik.)
Exclamation Morsy - Krwiodawcy Dzieciom!
Nie wszyscy pewnie wiedzą że w naszym klubie morsa są Honorowi Krwiodawcy. Ja oddaje krew już od 2002 roku. W naszym Klubie oprócz mnie honorowo oddaje krew także Waldek, Ania, Artur, Daniel (o innych mi nic nie wiadomo)
Co byscie powiedzieli żeby zorganizowac taka akcje że morsy oddają krew dla dzieci i spotakć się w Regionalnym Centrum Krwiodastwa i Krwiolecznictwa w Poznaniu?? widziałem podobną akcję w grudniu zeszłego roku kiedy to krew oddawali motocykliści. Byłem oddac krew w poniedzialek i wpadł mi taki pomysł do głowy, mozna by sprubować zaprosic do akcji inne kluby morsów z okolic poznania a poza tym osoby towarzyszące w casie morsowania a nie kąpiace sie też mogłyby oddać krew. rozmawiałem z jedną z pań w czasie pobierania i mówiła mi że nie ma problemu by zorganizowac taką akcję. Co wy na to?? licze na wasz pozytywny odzew.
Pozdrawiam PiotrSmile

http://piotrlang.posadzdrzewo.pl
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17.02.2010, 11:37
RE: Morsy - Krwiodawcy Dzieciom!
do listy krwiodawców jeszcze należy dopisać Jacka

pomysł jest super, tylko musielibyśmy wybrać jakiś bardziej odległy termin, żeby zgrać wszystkich w czasie, my kobietki niestety nie możemy oddawać tak często jak Wy panowie i musimy to jeszcze zgrać w czasie z naszymi organizmami Smile ale za pomysł brawo Piotr
17.02.2010, 11:48
Jestem za.Ja też oddaje.Pozdrawiam
17.02.2010, 11:50
no to by było nie predzej jak w kwietniu bo ja też dopiero co oddałem. Jeżeli akcja wypali to można będzie ja nieco rozszezyć, mam nawet bardziej szlony pomysl ale nie uprzedzajmy faktów Smile

17.02.2010, 12:16
pomysł całkiem "najs''
tylko trzeba zgrac terminy bo jak pisała Ania grafik oddawania każdy ma inny i jedni będą musieli poczekać na innych
ale pomysł jak najbardziej superBig Grin
17.02.2010, 12:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2010 15:37 przez sania.)
ja zawsze mówiłam, że jesteśmy pozytywnie zakręceni i to POZYTYWNIE trzeba pisać dużymi literami Smile
jeszcze trochę to stworzymy hasło, że na morsa można zawsze liczyć Smile
17.02.2010, 13:06
Powiem wiecej na morsie polegaj jak na zawiszy

a pozatym łubudubu łubudubu niech nam żyją prezesi naszego klubu niech żyja nam
17.02.2010, 19:24
Zawsze jeżeli ktoś by chciał oddać poza grafikiem to może pójść na osocze bo można je oddawać co miesiąc. i wtedy może byśmy się jakoś dograli na koniec kwietnia. Smile

18.02.2010, 08:34
Piotr osocze można oddawać tylko od poniedziałku do piątku i wtedy część (większa) musiałaby brać urlopy a nie każdy tak może, nam najbardziej odpowiada sobota Smile
18.02.2010, 15:20
Aniu nie musisz brać urlopu. dostajesz przecież zwolnienie lekarskie i jest to dzień pełnopłatny. a mówiłem o osoczu ponieważmyslałem o tym że jesli ktos ma zaplanowane oddawanie w najblizszym czasie to może oddac osocze zamiast krwi a potem w ramach akcji oddac krew. Smile

Odpowiedz