|
znak
|
|
16.02.2010, 18:38
|
|||
|
|||
|
znak
Wpadłem na kolejny pomysł. Pamiętam gdy pierwszy raz jechałem na Morsy, miałem ogromny problem ze znalezieniem odpowiedniego zjazdu nad jezioro. Z opowiadań wiem że osoby które jadą tam, również pierwszy raz nie mogą znaleźć właściwej plaży.Można by zrobić coś w rodzaju znaku lub drogowskazu który ułatwił by ,,pierwszakom,, odnalezienie Morsów. Co wy na to? Znak umieszczało by sie przy zjeździe tylko na czas kąpieli. Jest jeszcze kwestia projektu i wykonania.
|
|||
|
16.02.2010, 18:52
|
|||
|
|||
|
RE: znak
prosiłam kiedyś jednego z morsów o zrobienie takiego znaku ale już z nim nie dojechał, muszę się zakręcić ponownie wokół tego tematu, pomysł jest dobry,
znak miał być wbijany jak wjeżdżamy i zabierany przy wyjeździe |
|||
|
16.02.2010, 19:56
|
|||
|
|||
|
A może zrobić taki stawiany, na 4 lub na 3 nogach coś na wzór tych dużych tablic MENU które stoją przed restauracjami i zapraszają na wykwintne dania. Łatwiej go będzie rozstawić i szybko złożyć niż męczyć się z wbijaniem zwłaszcza że zimą to ziemia jest bądź co bądź trochę zamarznięta.
http://piotrlang.posadzdrzewo.pl |
|||
|
16.02.2010, 21:05
|
|||
|
|||
|
Mogła by to być tablica w kształcie naszego morsa ze strzałką oznaczającą kierunek.
|
|||
|
16.02.2010, 21:13
|
|||
|
|||
|
Seba dobry pomysł. Prosta sprawa biała płyta pilśniowa, logo morsika na folii samoprzylepnej i gotowe.
http://www.poznan.morsy.pl |
|||
|
16.02.2010, 22:53
|
|||
|
|||
|
Już się nie mogę doczekać, aż ten znak powstanie
Na pewno bardzo wszystkim "pierwszakom" ułatwi dotarcie na miejsce a i poważne Morsy będzie cieszył jego widok na drodze
|
|||
|
17.02.2010, 21:08
|
|||
|
|||
![]() ![]() Zrobiłem " ZNAK " ![]() ![]() ![]() Premiera w tą niedzielę ![]() ![]() ![]() Proszę o wyrozumiałość przy ocenianiu he he
|
|||
|
17.02.2010, 21:28
|
|||
|
|||
|
oooo, super !!
|
|||
|
17.02.2010, 21:43
|
|||
|
|||
|
Ocenimy.hehe Czy aby jest dobrze widoczny?
|
|||
|
18.02.2010, 08:36
|
|||
|
|||
|
Łuciu jesteś the best
![]() dziś idę zamówić znaczek morsika tylko muszę się ladnie uśmiechnąć żeby mi to na jutro zrobili
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

he he