03.02.2010, 21:47
03.02.2010, 23:46
Witam, morsuję od 2005 roku, wraz z żoną założyłem grupę morsów kąpiących się nad jeziorem Kierskim (http://www.poznan.morsy.pl)
04.02.2010, 08:48
witam
ja korzystam z dobrodziejstw zimnej wody od 5 lat, przy okazji czerpię z tego ogromną radochę
ja korzystam z dobrodziejstw zimnej wody od 5 lat, przy okazji czerpię z tego ogromną radochę

04.02.2010, 22:32
Jestem Piotr i uprawiam "morsing" (jak się Wam podoba ukuty przeze mnie nowy termin
? od stycznia 2009. Jedyny reprezentant innej rasy w poznańskim Klubie Morsa
, cyklista, prawie filolog angielski i miłośnik j. węgierskiego.
? od stycznia 2009. Jedyny reprezentant innej rasy w poznańskim Klubie Morsa
, cyklista, prawie filolog angielski i miłośnik j. węgierskiego.05.02.2010, 09:19
Fajnie że pojawiło się internetowe miejsce dla nas.
Mam na imię Jacek zimno i zimną wodę lubię od dawna. Oprócz przerębla zajmuje mnie stara motoryzacja. Głównie wojskowa . Motocykle, samochody, pojazdy na gąsienicach. Często można mnie spotkać w Muzeum Broni Pancernej na Golęcinie.
Mam na imię Jacek zimno i zimną wodę lubię od dawna. Oprócz przerębla zajmuje mnie stara motoryzacja. Głównie wojskowa . Motocykle, samochody, pojazdy na gąsienicach. Często można mnie spotkać w Muzeum Broni Pancernej na Golęcinie.
05.02.2010, 10:34
Miło mi powitać wszystkich
Skoro każdy coś napisał o sobie, to mi też wypada coś naskrobać. Osobiście interesuje się fotografią przyrodniczą oraz podróżami. Więcej na moim blogu: blog fotograficzny
Skoro każdy coś napisał o sobie, to mi też wypada coś naskrobać. Osobiście interesuje się fotografią przyrodniczą oraz podróżami. Więcej na moim blogu: blog fotograficzny05.02.2010, 11:05
Witam wszystkich. Z początkiem sezonu 2009/2010 dołączyłem do poznańskiej grupy. Z zimnych kąpieli, poznania wielu wspaniałych ludzi i oryginalnego sposobu na spędzenie czasu czerpię wiele radości i sił. Pozdrawiam całą niedzielną grupę. A prywatnie moją pasją jest moja praca.
05.02.2010, 13:29
Witam.
Jestem Michał. Moje pierwsze wejście datuję na grudzień '07, następnie dołączyłem do grupy poznańskiej. Wieczny optymista z dystansem
Jestem Michał. Moje pierwsze wejście datuję na grudzień '07, następnie dołączyłem do grupy poznańskiej. Wieczny optymista z dystansem

05.02.2010, 19:14
Witam.Mam na imie Sebastian wraz z moją lepszą połową morsujemy od listopada.Aktualnie poszukuje pracy i kąpie sie w przeręblach.Zainteresowania to akwarystyka i sport.Pozdrawiam
05.02.2010, 20:07
Cześć wszystkim.
Jestem Łukasz wraz z moim przyjacielem ( sebaolo ) i jego narzeczoną ( lepszą połówką ) morsujemy od listopada 2009 .
Moje zainteresowania to głównie praca, praca i praca. Oprócz tego w wolnych chwilach biegam i ćwiczę .
Jestem Łukasz wraz z moim przyjacielem ( sebaolo ) i jego narzeczoną ( lepszą połówką ) morsujemy od listopada 2009 .
Moje zainteresowania to głównie praca, praca i praca. Oprócz tego w wolnych chwilach biegam i ćwiczę .